PRIMEcut

Met zijn 3 mm dikte en 3100 mm snijlengte biedt de RAS PRIME CUT alles wat de kritische gebruiker van een moderne machine verwacht. De oscilerende machine levert een zuivere en haakse snede. De zeer vlakke snijhoef van 1.0 graad staat garant voor torsie arme sneden bij het knippen van smalle stroken. De speciale messen knippen zowel staalplaat als roestvast staal.

De CNC achteraanslag positioneert de plaat tot 750 mm aanslagdiepte. Een geharde en zelfreinigende haaksgeleider maakt perfekt haakse snedes mogelijk. Afgeschuinde tafelbladen met grote inhammen maken het opleggen en positioneren van de plaat zeer eenvoudig. De neerhouder welke met kunststof is bekleed klemt de plaat tijdens de snede.

Het plaatophoud- en sorteersysteem voert de plaat vlak en nauwkeurig tegen de achteraanslag. De bediener beschikt over een voetpedaal waarmee kan worden ingesteld of de geknipte plaat naar voor of naar achter wordt afgevoerd. De bediener kan de grote snedes naar voor afvoeren, en de kleine delen, of evt. afval wegens “schoonsnijden” naar achter.

De snijspleetverstelling zorgt voor braamvrije snedes bij zowel dunne- als dikke plaat. Door het voetpedaal diep in te trappen schakelt de machine in een doorgaande slag. De CNC-besturing zorgt voor nauwkeurige afmetingen en het juiste aantal.

 

BROCHURE AANVRAGEN