Motorum-3048TG / 3058TG

Pyramide Basis Ontwerp
Stabiliteit bij het maximum tonnage.

Muratec “Green” Machine
Milieuvriendelijke en efficiënt met energie.

Laatste Proces Integratie Opties
Reduceert post processing met de laatste machine- en gereedschap technologie. Ondersteunt tappen, vormen, markeren, ontbramen en andere automatiserings opties.

Intelligente Besturing
De nieuwe touch screen gebruikers-interface assisteert de operator en verhoogt de produktiviteit van de machine.
Muratec’s origineel “C” frame is ontworpen om persframe en tafel te scheiden. Zelfs bij het maximum tonnage worden trillingen niet overgebracht op de tafel hetgeen de precisie verhoogt. Een breed frame structuur draagt de X-as tafel met een bereik van 2,5 meter. De dubbele Y-as kogelspindels worden aangedreven door 2 gesynchroniseerde servo motoren. Beiden zijn ontwikkeld om verbeteringen te realiseren qua stabiliteit en nauwkeurigheid bij de hoogste verplaatsings snelheid.
Gedreven door Muratec’s doelstelling tot constante verbetering is de ram servo-motor parallel met het pers-frame onworpen. Dit resulteert in een compact pers-frame met minder spanning en grotere stugheid, en verbetert de ponskwaliteit en standtijd van de gereedschappen.

Door gebruik te maken van een mechanische verbinding tussen de ram en het ponsgereedschap, wordt het gereedschap zowel neerwaarts gedrukt, als ook omhoog getrokken gedurende de hele slag. Dit ontwerp heeft zich in de praktijk bewezen voor zijn sterkte, precisie een eenvoud van het gereedschap. Het biedt de meest economische gereedschap-oplossing in de industrie.