Service & Onderhoud zijn minstens even belangrijk als de levering van een machine die precies bij uw productieproces past! Daarom vinden wij bij Metall dat onze technische ondersteuning om door een ringetje te halen moet zijn. Onze installatie- storings- en onderhoudsdienst is dat ook: de beste technische ondersteuning die u zich kunt voorstellen. Bij Metall is dat een erezaak.

Maar er is meer: alle medewerkers van Metall komen uit het metaalvak. Zo wordt onze expertise uw expertise. Bovendien zijn we altijd bereikbaar: Nederlandse monteurs die u bij elke vraag een concreet antwoord kunnen geven, hetzij op afstand, hetzij bij u ter plaatse.

Een storingdienst staat of valt met de snelheid waarmee onderdelen geleverd kunnen worden. Bij Metall weten we dat maar al te goed. Daarom zullen onderdelen die voor 13:00 uur besteld zijn in bijna alle gevallen binnen een werkdag geleverd kunnen worden.

metal service onderhoud metaalbewerking nibbelautomaat rolvormmachine afkortmachine waterjet snijmachine profielwals plaatwals ductzipper
Veel voordeel voor klanten van Metall
  • Monteurs die uit het metaalvak komen: u beschikt over onze jarenlange ervaring en expertise
  • Nederlandse monteurs die bij u installeren, onderhoud plegen of storingen verhelpen: altijd duidelijke communicatie
  • Altijd bereikbaar: technische ondersteuning hetzij op afstand, hetzij bij u ter plaatse: Korte lijnen, no-nonsense
  • Onderdelen bijna altijd binnen één werkdag geleverd op uw adres: minimale stilstand bij storing