SMARTcut

Met zijn 2 mm capaciteit en 3100 mm. snijlengte combineert de RAS SMART CUT alle eigenschappen van een schaar met hoge kwaliteit van uitvoering en werking. De plaathouder en sorteersysteem leiden de plaat naar de achteraanslag  en sorteren de geknipte stukken plaat. Als de materiaal dikte verandert, kan de snijspeling snel worden aangepast. De voor en zij-tafels en de geharde haaksgeleider maken het hanteren van het materiaal eenvoudig voor snelle resultaten. Dit is snij efficiency op zijn best!

 

De SMART CUT wordt geleverd in 2 uitvoeringen. Het hoogste comfort niveau wordt geleverd door een snelle en dynamisch werkende CNC achteraanslag. Makkelijk te bedienen en voor lagere budgetten is de manuele achteraanslag leverbaar, welke ingesteld kan worden aan de voorzijde. Beide uitvoeringen gaan tot 750 mm. Met het voetpedaal geeft u aan of het produkt aan de voorzijde of achterzijde van de machine komt. Hierdoor kan de operator grote en kleine onderdelen van elkaar scheiden, met eventuele (optionele) verdere sortering daarna.

De innovatieve RAS SMART CUT gebruikt het moderne “swing beam” principe ipv  het  traditionele guillotine-concept. Het bovenmes snijdt door het materiaal boven het ondermes en beweegt dan weg nadat de snede is gemaakt. Dit resulteert in een haarscherpe snede, zelfs van de kleinste stukken materiaal, en levert een rechte hoek en braamvrije bewerking.

 

BROCHURE AANVRAGEN